Rüyada elinin kesilip kanadığını görmek

Rüyada elinin kesilip kanadığını görmek uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına, düzeninin sarsılacağına, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine, arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, zor zamanların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elinin kesilip kanadığını gördüyseniz:

  • Toplum hayatında güçlü bir kimlik sağlayabilmek için, parasal konulara ağırlık vereceksiniz.

Rüyada elinin kesilip kanadığını görmek büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, ekmek kapılarının kapanacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının elinin kanadığını görmek sorunların tamamen ortadan kalkacağına, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin elinin kanadığını görmek onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına, kişinin aradığı şifaya kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayakları yerden kesilip uçmak büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına yorulur.

Rüyada elinin çürüdüğünü görmek çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına işaret eder.

Rüyada elinin yendiğini görmek eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine tabir olunur.

Rüyada elinin derisini yüzmek kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, yaşamının her anlamda iyileşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada elinin kararmasını görmek yakın akrabadan gelecek habere, rüya sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments