Rüyada dostu görmek

Rüyada dostu görmek hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına, tatsız durumlardan sıyrılamayacağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine inanılır.

Rüyada dostu gördüyseniz:

  • Ama, o kişi dört gözle sizin itiraflarınızı bekliyor.

Rüyada dostu görmek zor durumların sona ereceğine, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aile dostu görmek halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada uzaktaki dostu görmek tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına, kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin bir dostu görmek hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine tabir olunur.

Rüyada hak dostu görmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine tabir olunur.

Rüyada bir dostu görmek çaresiz ve yalnız kalacağına, geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski bir dostu görmek parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada baba dostu görmek insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments