Rüyada dar bir asansöre binmek

Rüyada dar bir asansöre binmek işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına yorulur.

Rüyada dar bir asansöre binmek gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar yapılabilir, imzalar atılabilir.

Rüyada dar bir asansöre binmek güneşli ve güzel günler yaşayacağına, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine işarettir.

Rüyada dar bir yerden geçememek sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına delalettir.

Rüyada dar bir duvardan geçmek yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada dar bir merdivenden inmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına inanılır.

Rüyada dar bir eve girmek iş hayatında parlak bir döneme girildiğine, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada dar bir yerde kalmak kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine, malın bereketinin artmasına alamet etmektedir.

Rüyada dar bir kapıdan geçmek işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına alamet eder.

Rüyada dar bir pencereden geçmek hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments