Rüyada ameliyat olmak

Rüyada ameliyat olmak sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, üzüleceğine, yıpranacağına, dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, güzel haberler alınacağına delalet eder.

Rüyada ameliyat olmak gördüyseniz:

  • Tadilat, tamirat, dekorasyon, alım-satım, kiralama yada aile üyelerini ilgilendiren konularla meşgul olabilirsiniz.

Rüyada ameliyat görmek aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına inanılır.

Rüyada ameliyat beklemek işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, bedeninin şifaya kavuşacağına alamet eder.

Rüyada ameliyat etmek kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ameliyat olmak gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ameliyat olmamak borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada göğsünden ameliyat olmak hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine alamet eder.

Rüyada ameliyat edildiğini görmek kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada bacaktan ameliyat olmak herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments