Rüyada dalgalı denizde yüzmek

Rüyada dalgalı denizde yüzmek keyifli hale geleceğine, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına, sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine rivayet eder.

Rüyada dalgalı denizde yüzmek gördüyseniz:

  • Belli konularda harekete geçmek çok cazip gibi görünse de, araştırmalarınızı yapmadan harekete geçmemelisiniz.

Rüyada dalgalı denizde yüzmek kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına yorulur.

Rüyada dalgalı denizde ıslanmak ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına alamet eder.

Rüyada dalgalı denizde boğulmaktan kurtulmak epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine rivayet eder.

Rüyada dalgalı denizde gemiye binmek sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına rivayet eder.

Rüyada dalgalı denizde tekneye binmek maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dalgalı denizde kaybolmak ömrünüz boyunca elinizi attığınız her işte çok başarılı ve çok mutlu olacağınıza, allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, güzel günler yaşanacağına delalettir.

Rüyada dalgalı denizde vapura binmek deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine delalet eder.

Rüyada dalgalı denizde gemiyle gitmek tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments