Rüyada çok sayıda ay görmek

Rüyada çok sayıda ay görmek yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına, rüya sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına, kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine yorulur.

Rüyada çok sayıda ay gördüyseniz:

  • Bazı konuları tahmin ederek hareket etmekten kaçının.

Rüyada çok sayıda ay görmek bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına yorulur.

Rüyada çok sayıda ev görmek haksızlığa uğrayacağına, bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına işarettir.

Rüyada çok sayıda solucan görmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok sayıda ekmek görmek uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok sayıda kaplumbağa görmek ondan her zaman iyi haberler alınacağına, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine tabir olunur.

Rüyada çok sayıda balık tutmak parasını dikkatli harcayacağına, kişinin her işi severek yapacağına işarettir.

Rüyada çok sayıda gözlük görmek aile bireylerinden birine yardımcı olacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına inanılır.

Rüyada çok sayıda minare görmek bir düşmanın kötü haberini almaya, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments