Rüyada çirkin adamdan kaçmak

Rüyada çirkin adamdan kaçmak ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada çirkin adamdan kaçmak gördüyseniz:

  • Diğerleriyle iş birliği içerisine girerek imajınızı güçlendirebilirsiniz.

Rüyada çirkin adamdan kaçmak çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına yorulmaktadır.

Rüyada adamdan korkmak onlara çok bağlı olacağına, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına tabir olunur.

Rüyada kurt adamdan kaçmak istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada bıçaklı adamdan kaçmak çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına delalettir.

Rüyada yabancı adamdan korkmak yaralarına da merhem olacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada yaşlı adamdan korkmak sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine tabir olunur.

Rüyada bir adamdan para almak galibiyetlerinin artacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına delalettir.

Rüyada adamdan saklanmak gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments