Rüyada çeşmeden su getirmek

Rüyada çeşmeden su getirmek sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine, ele geçen kazancın artacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına işaret etmektedir.

Rüyada çeşmeden su getirmek gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız ya da meslektaşınız tarafından sunulan yaratıcı girişimlerin içinde yer almak isteyebilirsiniz.

Rüyada çeşmeden yıkanmak güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine inanılır.

Rüyada çeşmeden su taşımak düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine, yetki sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada çeşmeden su çekmek kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada çeşmeden su getirmek huzur dolu günler geçireceğine, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına rivayet eder.

Rüyada çeşmeden bidona su doldurmak allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada çeşmeden temiz su doldurmak mutsuz ve moralsiz olacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çeşmeden avuçla su içmek aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına, tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine rivayet eder.

Rüyada çeşmeden soğuk su içmek yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments