Rüyada büyük abdesti altına kaçırmak

Rüyada büyük abdesti altına kaçırmak kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük abdesti altına kaçırmak gördüyseniz:

  • Planlı programlı hareket etmek zorunda değilsiniz.

Rüyada büyük abdesti altına kaçırmak aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına işarettir.

Rüyada büyük abdesti altına yapmak bir gönül ilişkisine başlanacağına, umutlarının da tükeneceğine rivayet eder.

Rüyada büyük abdesti ellemek kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada büyük abdesti yapamamak sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada büyük abdesti yapmak üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine, istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada büyük abdesti görmek ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına delalettir.

Rüyada altına büyük abdest kaçırmak uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine işarettir.

Rüyada büyük abdestini altına yapmak böylece daha büyük adımlar atılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments