Rüyada aldattığını itiraf etmek

Rüyada aldattığını itiraf etmek iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada aldattığını itiraf etmek gördüyseniz:

  • Karşı cinsten kişilerin birbirleriyle gireceği tartışmalara katılmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada aldattığını itiraf etmek büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına delalet eder.

Rüyada itiraf dinlemek aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına, sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada aşk itiraf etmek yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine işarettir.

Rüyada birini öldürdüğünü itiraf etmek kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına alamet eder.

Rüyada aşkını itiraf ettiğini görmek dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına inanılır.

Rüyada bir şey itiraf etmek iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine işarettir.

Rüyada itiraf duymak borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, sorunlarının daha büyük bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada günahını itiraf etmek kazancının her gün daha fazla artacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments