Rüyada birinin gittiğini görmek

Rüyada birinin gittiğini görmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına, yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına, işlerindeki karın artacağına, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, tartışmalı durumların sona ereceğine, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin gittiğini gördüyseniz:

  • Kendi işinizle uğraşın.

Rüyada birinin gittiğini görmek eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin cennete gittiğini görmek gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin umreye gittiğini duymak sevinileceğine, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin haca gittiğini görmek kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına işarettir.

Rüyada birinin askere gittiğini görmek çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına, ferahlayacağına delalet eder.

Rüyada tanıdığı birinin hacca gittiğini görmek ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine alamet eder.

Rüyada tanıdığımız birinin hacca gittiğini görmek mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, kısmetlerinden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka birinin yurtdışına gittiğini görmek bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments