Rüyada bir kişinin tutuklandığını görmek

Rüyada bir kişinin tutuklandığını görmek işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, yanlış kararlar vereceğine, çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, güvenli ve mutluluk dolu seyahate, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, toplumdaki prestijinin de sarsılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir kişinin tutuklandığını gördüyseniz:

  • Baskı altında ödün vermemelisiniz.

Rüyada bir kişinin tutuklandığını görmek sıkıntıların ve dertlerin artacağına, gözyaşına boğulacağına tabir olunur.

Rüyada bir başkasının tutuklandığını görmek eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine yorulur.

Rüyada bir kişinin yüksek bir yerden düştüğünü görmek ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, ters giden durumların düzeltileceğine işaret eder.

Rüyada tutuklandığını görmek hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada kocanın tutuklandığını görmek yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kızının tutuklandığını görmek kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına işaret eder.

Rüyada bir yakınının tutuklandığını görmek manevi olarak huzur içinde olacağına, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir kişinin değiştiğini görmek hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, bol kazanç getireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments