Rüyada berrak bir suya girmek

Rüyada berrak bir suya girmek meslek hayatının da başarılarla geçeceğine, hayallerin gerçekleşeceğine, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına, çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada berrak bir suya girmek gördüyseniz:

  • Değişik düşünceleriniz var.

Rüyada berrak bir suya girmek yeni bir ortaklık kurulacağına, arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine alamet eder.

Rüyada berrak suya dalmak bolluk ve berekete kavuşulacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına rivayet eder.

Rüyada temiz berrak suya girmek çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine işarettir.

Rüyada berrak suya atlamak yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada berrak suya düşmek üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada berrak suya girmek yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine yorulur.

Rüyada berrak suya bakmak keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada berrak suya batmak eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments