Rüyada bekar kızı evli görmek

Rüyada bekar kızı evli görmek miras konularında sıkıntılar çıkacağına, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, yeni bir ilişkiye başlayacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada bekar kızı evli gördüyseniz:

  • Yeterliliğinizi ispat edebileceğiniz, yeteneklerinizi gösterme şansı bulabileceğiniz fırsatlar yüzünü gösterebilir.

Rüyada bekar kızı evli görmek yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına, moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına yorulmaktadır.

Rüyada bekar bir kızı evli görmek sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, üzerindeki yükten kurtulacağına yorulur.

Rüyada bekar kızı hamile olarak görmek akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine tabir olunur.

Rüyada evli kadını bekar görmek yeni bir makama sahip olunacağına, her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan rüya sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına işarettir.

Rüyada evli birini bekar görmek el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, korkularından, kötü duygularından arınacağına tabir olunur.

Rüyada bekar kişiyi evli görmek iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bekar kızı gebe görmek girdiği her işte büyük adımlar atacağına, kendisi için isabetli adımlar atacağına delalet etmektedir.

Rüyada bekar kızı nişanlı görmek çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments