Rüyada bebek cenazesi yıkamak

Rüyada bebek cenazesi yıkamak atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, büyük bir karamsarlığa kapılacağına, saygınlığının artacağına, ruhunun da şifaya kavuşacağına, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına, bol para kazanacağına, yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebek cenazesi yıkamak gördüyseniz:

  • Bir çok şeyi önceden tahmin edebilir, karşınızdaki kimselerin duygularını hissedebilirsiniz.

Rüyada bebek cenazesi yıkamak kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, istediği yola çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebek cenazesi görmek ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin cenazesi görmek kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına tabir olunur.

Rüyada baba cenazesi görmek daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada gelin cenazesi görmek emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada şehid cenazesi görmek elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada kardeş cenazesi görmek maddi imkânlarının artacağına, rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada alevi cenazesi görmek resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments