Rüyada balkondan düşen birini görmek

Rüyada balkondan düşen birini görmek huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına, kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına alamet eder.

Rüyada balkondan düşen birini gördüyseniz:

  • Dinsel ya da mistik olaylara ilgi duyabilirsiniz.

Rüyada balkondan düşen birini görmek nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada balkondan düşen birini kurtarmak gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına, çoluk çocuğa karışacağına yorulur.

Rüyada balkondan düşen birini tutmak zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada balkondan aşağı düşen birini görmek makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada balkondan düşen çoçuk görmek kafa dinleyeceğine, hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına tabir olunur.

Rüyada balkondan düşen bebeği kurtarmak büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada balkondan düşen kadın görmek zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına, yüküne ortak olacağına işaret eder.

Rüyada balkondan düşen bebeği tutmak yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments