Rüyada balkonda sandalyede oturmak

Rüyada balkonda sandalyede oturmak sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, kısmetlerinin çoğalacağına, sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, maddi ve manevi olarak sevineceğine delalet eder.

Rüyada balkonda sandalyede oturmak gördüyseniz:

  • Belli plan veya programlarınızı ilgili kişilerle paylaşabilirsiniz.

Rüyada balkonda sandalyede oturmak hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına inanılır.

Rüyada sandalyede oturmak elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, düşlediği evliliğin gecikeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sandalyede uyumak hayal kırıklığına düşeceğine, özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tekerlekli sandalyede oturmak yönlendireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek sandalyede oturmak sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, maddi ve manevi olarak yıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin tekerlekli sandalyede görmek ekmek bulamayacağına, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşını tekerlekli sandalyede görmek kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına, düzenin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada tekerlekli sandalyede olduğunu görmek huzursuzluk yaşanacağına, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments