Rüyada yüz tırmalamak

Rüyada yüz tırmalamak zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, gelir kaybedeceğine, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına, zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına, orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüz tırmalamak gördüyseniz:

  • Hiç hesapta olmayan yolculuklara çıkabilirsiniz.

Rüyada yüz tırmalamak çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, ters giden durumların düzeleceğine alamet eder.

Rüyada yüz sevmek hayırlı haberler alacağına, her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına inanılır.

Rüyada yüz soymak keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüz değiştirmek sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına delalettir.

Rüyada yüz sabunlamak istediği makama geleceğine, atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına inanılır.

Rüyada yüz kılı almak çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüz felç geçirmek çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, hayal ettiği şeylere kavuşacağına delalettir.

Rüyada değişen yüz görmek yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments