Rüyada yüksek bir yerde durmak

Rüyada yüksek bir yerde durmak çok kötü durumlara düşeceğine, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, dünya ve ahiretinin güzel olmasına, her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, tekin olmayan işlere girileceğine inanılır.

Rüyada yüksek bir yerde durmak gördüyseniz:

  • Yasalarla da başınız derde girebilir.

Rüyada yüksek bir yerde korkmak maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına işarettir.

Rüyada yüksek bir yerde sallanmak yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerde durmak sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, ağız tadının da hep yerinde kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini yüksek bir yerde görmek aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına işarettir.

Rüyada yüksek bir yerde yattığını görmek işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerde olduğunu görmek bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına inanılır.

Rüyada çok yüksek bir yerde durmak atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada kendini çok yüksek bir yerde görmek ilerleyeceğine ve kalkınacağına, işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments