Rüyada yiyecek satmak

Rüyada yiyecek satmak birlikte bazı işler yapılacağına, çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına, insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine delalet etmektedir.

Rüyada yiyecek satmak gördüyseniz:

  • Enerjiniz yükseliyor.

Rüyada yiyecek satmak kariyerinin de zirvesine yükseleceğine, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına yorulur.

Rüyada yiyecek aramak aile saadetinin artacağına, daha çok iş yapacağına inanılır.

Rüyada yiyecek çalmak fikirlerini hayata geçirirken aklıselim kişilerden de görüş alarak daha akılcı bir şekilde hareket edeceğine, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına yorulur.

Rüyada yiyecek yardımı almak kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve rüya sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına işaret eder.

Rüyada bakkaldan yiyecek almak işlerinden de geri kalacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına delalettir.

Rüyada bolca yiyecek görmek herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına tabir olunur.

Rüyada ata yiyecek vermek beklenmedik kapıların açılmasına, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölüden yiyecek almak iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine, büyük sıkıntılar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments