Rüyada yıkık tavan görmek

Rüyada yıkık tavan görmek işlerin artacağına, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, dertleri biteceğine, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, varlık içinde yaşayacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yıkık tavan gördüyseniz:

  • Tuhaf davranan kişilere yol göstermeye çalışmak zaman kaybı olabilir.

Rüyada yıkık tavan görmek bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına, ele güne muhtaç olacağına inanılır.

Rüyada tavan süpürmek yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, çok büyük ve değerli işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavan kazımak sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, bütün maksatlarının gerçekleşmesi alamet eder.

Rüyada yıkık dökük ev görmek yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yıkık merdiven görmek çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine işaret eder.

Rüyada yikik bina görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski ve yıkık ev görmek moralinin düzeleceğine, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine rivayet eder.

Rüyada yıkık eve taşınmak aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine, partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments