Rüyada bacakları tıraş etmek

Rüyada bacakları tıraş etmek isteklerini yerine geleceğine, işlerine verimin hâkim olacağına, sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına, çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına, ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada bacakları tıraş etmek gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler, ani değişiklikler ya da farklı olaylar planların buna göre uyarlanmasını gerektirebilir.

Rüyada bacakları tıraş etmek gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bacakları görmek uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada bacakları kıllanmak günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bolluk içine olacağına tabir olunur.

Rüyada bacakları yanmak çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalettir.

Rüyada bacakları morarmış görmek mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına işaret eder.

Rüyada bacakları olmayan birini görmek kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına, sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına delalet eder.

Rüyada bıyıkları tıraş etmek aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına, dileklerin sorunsuzca yerine geleceği inanılır.

Rüyada göğsü tıraş etmek çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments