Rüyada babayla seviştiğini görmek

Rüyada babayla seviştiğini görmek maddi gücünün de daimi olacağına, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine yorulur.

Rüyada babayla seviştiğini görmek ne anlama gelir?

  • Kendiniz için en iyisini istediğiniz kadar, en iyisini ummanız da gerekiyor.

Rüyada babayla seviştiğini görmek başarıların her geçen gün çoğalacağına, kolaylık sağlayacağına inanılır.

Rüyada seviştiğini görmek destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuzeniyle seviştiğini görmek kötü bir alışkanlığından kurtulacağına, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine tabir olunur.

Rüyada birisiyle seviştiğini görmek dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada hayvanların seviştiğini görmek elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kızıyla seviştiğini görmek mesleğinde uzmanlaşacağına, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine delalet eder.

Rüyada kadınla seviştiğini görmek bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına yorulur.

Rüyada annenin seviştiğini görmek vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments