Rüyada uçurumdan atmak

Rüyada uçurumdan atmak sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, eşiyle arasına nifak sokulacağına, başarısızlığa düşeceğine, gönül işlerinin hareketleneceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçurumdan atmak gördüyseniz:

  • Yanılsama hissedilen konular netleşiyor.

Rüyada uçurumdan inmek sevinçli haberlerin geride kalacağına, yeni çalışmalar yapılacağına delalettir.

Rüyada uçurumdan korkmak verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına yorulur.

Rüyada uçurumdan geçmek ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, çok büyük işlere adın yazdıracağına delalet eder.

Rüyada uçurumdan yürümek yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine rivayet eder.

Rüyada uçurumdan atmak içinin rahatlayacağına, olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada uçurumdan düşeni görmek işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına delalettir.

Rüyada traktörle uçurumdan düşmek aşk yaşamınızda fazla rahat davrandığınıza, ruhunun da şifaya kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada otobüsle uçurumdan uçmak sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments