Rüyada uçuruma yuvarlanmak

Rüyada uçuruma yuvarlanmak eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, eşinden yana huzurlu olacağına, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine, malının üstüne mal ekleyeceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçuruma yuvarlanmak gördüyseniz:

  • Eskiden birlikte çalıştığınız kişilerden bilgi toplayabilirsiniz.

Rüyada uçuruma gitmek büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına yorulur.

Rüyada uçuruma tırmanmak eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına, özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçuruma bakmak para ve makam sahibi olacağına, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada uçuruma yuvarlanmak aile bireylerinden biri ile tartışacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına inanılır.

Rüyada uçuruma düşmekten kurtulmak yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada arabadan uçuruma düşmek yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada arabayla ucuruma ucmak her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına alamet eder.

Rüyada otobüsle uçuruma yuvarlanmak yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, sıkıntısından kurtulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments