Rüyada tüfekle atış yapmak

Rüyada tüfekle atış yapmak sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, kazancın sürekli artacağına alamet eder.

Rüyada tüfekle atış yapmak gördüyseniz:

  • Duyduklarınız veya söylenenler doğru olmayabilir.

Rüyada tüfekle atış yapmak toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına işarettir.

Rüyada atış yapmak eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına inanılır.

Rüyada silahla atış yapmak yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada tüfekle kovalanmak eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tüfekle yılan öldürmek hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada birini tüfekle öldürmek sevdiklerinin hep yanında olacağına, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yılanı tüfekle öldürmek hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına, hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada taramalı tüfekle vurulmak geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments