Rüyada babası tarafından silahla vurulmak

Rüyada babası tarafından silahla vurulmak yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, müjdeli ve güzel haberler alacağına, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine, iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, düşmanlarla beraber oturmaya delalet eder.

Rüyada babası tarafından silahla vurulmak gördüyseniz:

  • Partnerinizin maddi durumunu ilgilendiren ani olaylar da söz konusu olabilir.

Rüyada babası tarafından silahla vurulmak işten eve bir hayat yaşayacağına, işlerini hafifleteceğine alamet eder.

Rüyada babası tarafından bıçaklanmak geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına, daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına yorulmaktadır.

Rüyada babası tarafından öldürüldüğünü görmek iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, kime gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada babası tarafından vurulmak elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine alamet eder.

Rüyada babası tarafından öldürülmek kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına, onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada babası tarafından dövüldüğünü görmek içinin rahat edeceğine, çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş babası tarafından dövülmek bolluk içinde yaşayacağına, gözyaşına boğulacağına alamet eder.

Rüyada babası tarafından dövülmek daha çok saygı ve destek göreceğine, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments