Rüyada telefonda görüşmek

Rüyada telefonda görüşmek bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, yüzlerin asılacağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına, keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada telefonda görüşmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz insanlarla birlikte olmaya çalışmalısınız.

Rüyada telefonda görüşmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada telefonda kızmak elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine işaret eder.

Rüyada telefonda susmak kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine alamet eder.

Rüyada telefonda birini aramak maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, istenmeyen olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada telefonda mesaj görmek bolluk içinde yaşamaya, kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına delalet etmektedir.

Rüyada telefonda yılan görmek maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada biriyle telefonda görüşmek büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada telefonda konuşurken ağlamak elde edilen nasibin artacağına, üstünlük elde edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments