Rüyada tek gözlü olmak

Rüyada tek gözlü olmak sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, kazancın allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına tabir olunur.

Rüyada tek gözlü olmak gördüyseniz:

  • Size artık bir faydası dokunmayan bazı kişiler, planlar veya projeler dikkat çekme çabasında olabilirler.

Rüyada tek gözlü olmak geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, işinin gücünün rast gideceğine rivayet eder.

Rüyada tek gözlü baykuş görmek yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına, dolandırılacağına tabir olunur.

Rüyada tek gözlü kedi görmek yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada tek gözlü canavar görmek kudret ve destek olacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine işarettir.

Rüyada tek gözlü hayvan görmek işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada birini tek gözlü görmek aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada tek gözlü bebek doğurmak fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine, bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına inanılır.

Rüyada tek gözlü köpek görmek çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments