Rüyada suda boğulan birini kurtardığını görmek

Rüyada suda boğulan birini kurtardığını görmek mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, sevip saydığı bir birey olunacağına, saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına işarettir.

Rüyada suda boğulan birini kurtardığını gördüyseniz:

  • Umulan yararın veya katılımın sağlanması için anlaşmaların veya üzerinde uzlaşılması gereken konuların tekrar tekrar gözden geçirilerek sonuçlandırılması gerekebilir.

Rüyada suda boğulan birini kurtardığını görmek allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına rivayet eder.

Rüyada boğulan birini kurtardığını görmek kendinden emin adımlar atacağına, uzun yaşayacağına delalettir.

Rüyada denizde boğulan birini kurtardığını görmek etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına, rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına delalettir.

Rüyada suda boğulan birini kurtarmaya çalışmak ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına, ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada bulanık suda boğulan birini kurtarmak imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına işaret eder.

Rüyada suda boğulan kişiyi kurtarmak sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bulanık suda boğulan görmek dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, her zaman sevgi göreceğine delalettir.

Rüyada suda boğulan çocuğu kurtarmak kısmetlerin ve işlerin açılacağına, bereketli bir yaşama sahip olunacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments