Rüyada su sattıgını görmek

Rüyada su sattıgını görmek çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına, sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine, olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine inanılır.

Rüyada su sattıgını gördüyseniz:

  • Bazı konularda girişimde bulunarak, yer değiştirerek veya başka birisine dönüşerek hayatınızı iyileştirebileceğinizi düşünüyorsanız bir şeyler yapmanın zamanı geldiğini görebilirsiniz.

Rüyada ev sattığını görmek geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına işarettir.

Rüyada su sattıgını görmek kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada oyuncak sattığını görmek çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada zeytin sattığını görmek işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, parasal kaygılardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada balık sattığını görmek emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına tabir olunur.

Rüyada erik sattığını görmek uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine alamet eder.

Rüyada birşeyler sattığını görmek çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına inanılır.

Rüyada kayısı sattığını görmek iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments