Rüyada söz tutmamak

Rüyada söz tutmamak dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine, kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına delalet eder.

Rüyada söz tutmamak gördüyseniz:

  • Açık fikirli olursanız değişime uğramakta olan bir ilişkiyi, iş birliğini ya da ortaklığı aşırı tepkilerden veya aynı şiddette cevaplardan koruyabilirsiniz.

Rüyada söz kesmek sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine işarettir.

Rüyada söz vermek düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine, karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına delalettir.

Rüyada söz tutmamak herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına, kazancın artacağına alamet etmektedir.

Rüyada söz bohçası görmek yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine işarettir.

Rüyada söz yüzüğü atmak rüya sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir söz duymak rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına inanılır.

Rüyada kızına söz kesmek az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine delalettir.

Rüyada söz kavga etmek çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, şansının her zaman kendinden yana gideceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments