Rüyada söz bohçası görmek

Rüyada söz bohçası görmek gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, insanlara ilim irfan aşılayacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, evini ve ailesini unutacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine inanılır.

Rüyada söz bohçası gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz uzak bir yerde bir kadınla buluşmanız ya da rastlaşmanız olasıdır.

Rüyada söz bohçası görmek beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına delalet etmektedir.

Rüyada nişan bohçası görmek o kimselerden menfaat göreceğine, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada nişan bohçası hazırlamak ödemelerin kolaylıkla yapılacağına, çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Rüyada çeyiz bohçası görmek bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına tabir olunur.

Rüyada söz kesmek her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada söz vermek herkesin önünde olacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada söz tutmamak verimin kaçacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine yorulur.

Rüyada bir söz duymak yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments