Rüyada soba ve duman görmek

Rüyada soba ve duman görmek elinde bulunan imkânların bollaşacağına, geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, ancak rüya sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada soba ve duman gördüyseniz:

  • Rekabet veya mücadele gerektiren konuları stres nedeni görmemeli kendinize güvenmelisiniz.

Rüyada soba ve duman görmek çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada soba borusundan duman çıktığını görmek hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada duman çıkmak allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ateş duman görmek haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada duman isi görmek bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada duman ve ateş görmek daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına, başındaki şanssızlıktan kurtulacağına işarettir.

Rüyada yeşil duman görmek sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezardan duman çıktığını görmek arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına, dileklerine ve dualarına kavuşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments