Rüyada siyah yemeni görmek

Rüyada siyah yemeni görmek etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, başka kimselere de yardım edeceğine, ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah yemeni gördüyseniz:

  • İşleri biraz oluruna bırakmaya ne dersiniz.

Rüyada siyah yemeni görmek ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, maddi ve manevi olarak güçleneceğine yorulur.

Rüyada yemeni görmek rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, güçten düşeceğine, yorulacağına delalet etmektedir.

Rüyada mor yemeni görmek bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine, yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına alamet eder.

Rüyada beyaz yemeni görmek daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı yemeni görmek iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, kişinin fena halde yanılacağına yorulur.

Rüyada yemeni oyası yapmak bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına, geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil yemeni örtmek yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına delalettir.

Rüyada yemeni satmak sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, hata ve günah işlemekten uzak duracağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments