Rüyada sırt kaşımak

Rüyada sırt kaşımak ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, malvarlığının çok daha artacağına inanılır.

Rüyada sırt kaşımak gördüyseniz:

  • Kendinizi çok fazla taktik, strateji ya da yöntem kullanılması gereken durumların içerisine karışmış bulabilirsiniz.

Rüyada sırt kaşımak rüyayı gören kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına işaret eder.

Rüyada sirt öpmek girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, yeni mekânlara gireceğine yorulur.

Rüyada sırt çiğnemek insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına delalettir.

Rüyada sırt sabunlamak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına yorulur.

Rüyada sivilceli sırt görmek yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada sırt ameliyatı olmak bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine delalettir.

Rüyada sırt üstü düşmek sorunların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine işaret eder.

Rüyada sırt sırta yatmak zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments