Rüyada sigarayı bırakmak

Rüyada sigarayı bırakmak maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine, yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, insanlarla arasının açılacağına, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sigarayı bırakmak gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizde dürüstlük önem taşıyor.

Rüyada sigarayı yakamamak sevindirici şeyler duymaya, çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada sigarayı bırakmak uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına alamet eder.

Rüyada sigarayı söndürmek evlatlarından hayır bulacağına, yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sigarayı elinde tutmak sevdiği kimseden hayır göreceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sigarayı yakmak her zaman çok üzgün olacağına, işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada sigarayı bıraktığını görmek isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Rüyada sigarayı ters yakmak gücünün ve şansının yaver gideceğine, zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına yorulur.

Rüyada sigarayı eline almak yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments