Rüyada ağaçların üzerinden uçmak

Rüyada ağaçların üzerinden uçmak maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, kavgacı ve ters bir kişi olan rüya sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, ideallerine ve isteklerine ulaşacağına, ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, çirkin amellere alamet eder.

Rüyada ağaçların üzerinden uçmak gördüyseniz:

  • Kontrol etmek veya yönetmek istediğiniz bazı kişiler veya iş birlikleri varsa, gereken zayıf noktayı yakalamak üzeresiniz.

Rüyada ağaçların üzerinden uçmak çok büyük kazanç elde edileceğine, büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Rüyada ağaçların budandığını görmek mutlu olacağına, eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına delalettir.

Rüyada ağaçların eğildiğini görmek edilen duaların allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına delalettir.

Rüyada ağaçların söküldüğünü görmek ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, moralini ve neşesini kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağaçların yeşerdiğini görmek parasını ve malını kaybedeceğine, parasının ve malının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada bahçedeki ağaçların kesildiğini görmek en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına, ayrılığın sandığından da uzun olacağına inanılır.

Rüyada kışın ağaçların çiçek açtığını görmek dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada su üzerinden atlamak işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, ekmeğinin verimli olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments