Rüyada sevdiği kızı kısa saçlı görmek

Rüyada sevdiği kızı kısa saçlı görmek atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği kızı kısa saçlı gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınız, dostlarınız veya ailenizle ilişkileriniz hakkında daha fazla düşünmeniz gerekiyor olabilir.

Rüyada sevdiği kızı kısa saçlı görmek birbirlerine her konuda destek olacağına, bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına işaret eder.

Rüyada kısa saçlı birini uzun saçlı görmek diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğini kısa saçlı görmek başarıların artacağına, hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine yorulur.

Rüyada kısa saçlı olduğunu görmek üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kızını kısa saçlı görmek üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, sağlığın günden güne iyiye gideceğine işarettir.

Rüyada başka birini kısa saçlı görmek kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine, yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına işaret eder.

Rüyada uzun saçlı birini kısa saçlı görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine delalet eder.

Rüyada sevdiği kızı görmek eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments