Rüyada ayakkabıya para koymak

Rüyada ayakkabıya para koymak büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, şartlarının da zenginleşeceğine, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, büyük fırsatlar elde edeceğine, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına, yeni işler yapılacağına, zayıflayacağına, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine tabir olunur.

Rüyada ayakkabıya para koymak gördüyseniz:

  • Doğru zaman gelene kadar ufak ya da büyük harekete geçmemekte fayda var.

Rüyada ayakkabıya para koymak farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine, kısmetlerinin artacağına delalettir.

Rüyada yeni ayakkabıya bakmak iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine yorulur.

Rüyada ayakkabıya çiş yapmak alınan borçların ödenemeyeceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayakkabıya bakmak maddi olarak çok huzurlu olunacağına, uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına tabir olunur.

Rüyada ayakkabıya su dökmek belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayakkabıya idrar yapmak çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına alamet eder.

Rüyada ayakkabıya su doldurmak kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine işarettir.

Rüyada ayakkabıya basmak hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, toplumda suçlu, allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments