Rüyada sandalyede oturmak

Rüyada sandalyede oturmak sevap işleyeceğine, çok güzel haberler ile dönüleceğine, mal varlığında kayıplar yaşayacağına, borçlarının hafifleyeceğine, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, insanlığıyla herkese örnek olacağına, tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine, kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına alamet eder.

Rüyada sandalyede oturmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda olumlu değişiklikler yapmanızı sağlayacak fikirleriniz olabilir.

Rüyada sandalyede oturmak hayatın tadını çıkarmaya bakacağına, her şeyin yolunda gideceğine delalet eder.

Rüyada sandalyede uyumak iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına inanılır.

Rüyada tekerlekli sandalyede oturmak en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine delalettir.

Rüyada yüksek sandalyede oturmak keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, anne baba ile ters düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada balkonda sandalyede oturmak sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, çok hatalı çalışmalara gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin tekerlekli sandalyede görmek borçların artacağına, özlemelerin son bulacağına inanılır.

Rüyada tekerlekli sandalyede erkek görmek dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına alamet etmektedir.

Rüyada tekerlekli sandalyede olduğunu görmek kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments