Rüyada saf suda yüzmek

Rüyada saf suda yüzmek kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, biraz olsun hafifleyeceğine, kişinin elindekilerinden de olacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, borç içinde bir yaşam süreceğine, kazancın allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına delalet eder.

Rüyada saf suda yüzmek gördüyseniz:

  • Özet olarak çevrenizde olmasını istediğiniz birisi uzun bir zaman için hayatınızdan çekilebilir.

Rüyada saf suda yüzmek kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada saf görmek iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada saf altın görmek kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada cemaatle saf tutmak makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada camide saf tutmak aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada cenaze namazında saf tutmak yaşlı bir kimsenin böyle bir rüya görmesi ise eceli ile vefat edeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine işarettir.

Rüyada namaz saf tutmak böylece çok büyük başarılar kazanacağına, hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada cenazede saf tutmak eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments