Rüyada saçlarına jöle görmek

Rüyada saçlarına jöle görmek deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına, birçok iş teklifi alınacağına, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, daha büyük başarılar kazandıracağına, sıkıntılarının hafifleyeceğine, keyfine ve kafasına göre yaşayacağına alamet eder.

Rüyada saçlarına jöle gördüyseniz:

  • Başkalarının özel ilişkilerine karışırsanız pişman olabilirsiniz.

Rüyada saçlarına jöle görmek evlenme yolunda adım atacağına, çok güzel günler görüleceğine yorulur.

Rüyada saçlarına jöle sürmek güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saç jole görmek gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, rüya sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine delalet eder.

Rüyada saçlarına ak düşmek çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçlarına krem sürmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, araba alınacağına yorulur.

Rüyada saçlarına toka takmak maddi kayıpların olacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine delalet eder.

Rüyada jole görmek bir yandan cenaze olacağına, kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına rivayet eder.

Rüyada saça jöle görmek sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments