Rüyada saate bakmak

Rüyada saate bakmak dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına işarettir.

Rüyada saate bakmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya özel yaşamınıza ait ilişkilerde fark etmeden karşı taraf üzerinde baskıcı olmanız ilişkilerinize zarar verebilir.

Rüyada saate bakmak bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saate pil takmak hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına, çok büyük bir hayranlık uyandıracağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments