Rüyada pencereden yağmur yağdığını görmek

Rüyada pencereden yağmur yağdığını görmek maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, başarılarını ispat edeceğine, can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, sıkıntılarının sorunlarının biteceğine, işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına işarettir.

Rüyada pencereden yağmur yağdığını gördüyseniz:

  • Diğerlerini sizi desteklemeleri için ikna edebilirsiniz.

Rüyada pencereden yağmur yağdığını görmek elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, geçim sıkıntısı çekeceğine tabir olunur.

Rüyada pencereden kar yağdığını izlemek iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yağmur yağdığını duymak eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada yağmur dolu yağdığını görmek omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kar ve yağmur yağdığını görmek hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada evine yağmur yağdığını görmek şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine yorulur.

Rüyada hızlı yağmur yağdığını görmek her işinde hayırla karşılaşacağına, ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına alamet eder.

Rüyada yağmur yağdığını ıslandığını görmek ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments