Rüyada parmağa alyans takmak

Rüyada parmağa alyans takmak alkış alacağına ve itibar göreceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, herkesin sakinleşmesi için konuşarak ortamın huzura kavuşmasına yardımcı olunacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, bolluğun ve verimin de artacağına, birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine yorulur.

Rüyada parmağa alyans takmak gördüyseniz:

  • Bir taraftan hobilerinize veya yaratıcılık gerektiren işlere zaman ayırmak, bir taraftan da sosyal anlamda sorumluluklarınızı yerine getirmek istiyorsunuz.

Rüyada parmağa alyans takmak bazı kişilerin kalbini kıracağına, eşlerin arasına kara kedi gireceğine yorulur.

Rüyada sol parmağa alyans takmak hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine işaret eder.

Rüyada parmağa altın alyans takmak ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada parmağa yüzük takmak bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, üzüntülerini ve acılarını unutacağına işarettir.

Rüyada parmağa oje sürmek tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına delalettir.

Rüyada parmağa gümüş yüzük takmak kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına yorulur.

Rüyada baş parmağa yüzük takmak rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada serçe parmağa yüzük takmak kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments