Rüyada ördek sevmek

Rüyada ördek sevmek birlikte kâh ağlayacağına, elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, ev sahibi olacağına, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ördek sevmek gördüyseniz:

  • Maddi, romantik veya diğer alanlardaki girişimlerinizde hareketlilik söz konusu olabilir.

Rüyada ördek öldürmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına inanılır.

Rüyada ördek temizlemek maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine, yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine işarettir.

Rüyada ördek yemek eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ördek sevmek uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ördek yakalamak keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada ördek kovalamak kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine tabir olunur.

Rüyada ördek avlamak elindekilerle yetinmeyi bileceğine, büyük aksilikler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada ördek beslemek yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments