Rüyada ölü sarılmak

Rüyada ölü sarılmak umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan rüya sahibinin yalnızlaşacağına, bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü sarılmak gördüyseniz:

  • Aynı şeyler ilişkiler anlamında da geçerli olabilir.

Rüyada ölü birini ölü olarak görmek ana baba için büyük bir ev alınacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölü insanı ölü görmek çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü ölü görmek artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine delalettir.

Rüyada ölü doğurmak sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölü yemek rahata erileceğine, kurulan hayallerin yıkılacağına işarettir.

Rüyada ölü temizlemek meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, atılan adımların boşa gideceğine rivayet eder.

Rüyada ölü gezdirmek dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü kucaklamak sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments