Rüyada öküz kaybetmek

Rüyada öküz kaybetmek kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına, hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, dünya işlerinden uzaklaşmaya, allah’a yakın olmaya, hayattan yana yüzünün güleceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, büyük problemler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada öküz kaybetmek gördüyseniz:

  • Ne istediğinizi, ne beklediğinizi tam olarak adlandıramayabilirsiniz.

Rüyada öküz gütmek bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada öküz görmek büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada öküz dövmek uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına yorulur.

Rüyada öküz kaybetmek gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada uçan öküz görmek öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölü öküz görmek üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine inanılır.

Rüyada konuşan öküz görmek kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada çift öküz görmek ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments