Rüyada muz dalı görmek

Rüyada muz dalı görmek yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, elinin bollaşacağına, rahat edeceğine, rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, özlemelerin son bulacağına, endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, zararını tamamen kapatacağına, kazançlı bir ortaklığın bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada muz dalı gördüyseniz:

  • Kelimeleri dikkatli seçmekte fayda var.

Rüyada muz dalı görmek eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine, askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına rivayet eder.

Rüyada muz ağacından muz toplamak başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada muz ağacından muz yemek elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine, doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine alamet eder.

Rüyada elma dalı görmek haneye bolluk ve bereket dolacağına, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine alamet eder.

Rüyada ağaç dalı almak onunla mutlu bir hayat kuracağına, başarıya ve zafere giden yolun açılacağına delalettir.

Rüyada gül dalı görmek kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine, kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına delalet etmektedir.

Rüyada incir dalı kesmek gelirinin de garanti altında olacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada söğüt dalı kesmek hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Ehl-i Menâm Yorumlasın

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments